Update:  in verband met de richtlijnen van het RIVM en om me te bezinnen op hoe ik veilig en op een goede manier mijn werk kan voortzetten is mijn praktijk tijdelijk gesloten. Updates over de stand van zaken plaats ik op mijn site. Ik verwacht de week na Pasen weer afspraken in te kunnen plannen. Nieuwe aanmeldingen worden voorlopig niet meer in behandeling genomen. Excuus voor het ongemak en ik wens u het allerbeste!

Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier hieronder.

Als ik aan het werk ben staat mijn antwoordapparaat aan. U kunt me het best bereiken door een mail te sturen of het onderstaand contactformulier in te vullen. Ik mail of bel u dan zo snel mogelijk terug. Gezien de drukte zal dit meestal binnen een week zijn. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag. 

Ik zou het liefst graag iedereen zo snel mogelijk helpen maar door het aantal aanmeldingen is de wachttijd op het moment ongeveer 6 weken. 

Als u een verwijzing via de huisarts of kinderarts krijgt wordt dat digitaal via zorgdomein geregeld door de huisarts. U moet mij dan nog wel ZELF een mail sturen om aan te melden. Vermeld u hierbij duidelijk de geboortedatum, de hulpvraag, uw telefoonnummer en de verwijsreden. In sommige gevallen kan ik besluiten om de problematiek niet passend te vinden voor behandeling in mijn praktijk. 

De praktijk is gesloten in de schoolvakanties en op vrijdagen, zon- en feestdagen. 

 


Voornaam
Achternaam
E-Mail adres *
Uw bericht


Pagina printen