Update:  in verband met de richtlijnen van het RIVM werk ik op een andere manier dan gewoonlijk. Veel met beveiligd beeldbellen, soms met wandelingen of in mijn praktijkruimte in Markelo. Updates over de stand van zaken plaats ik op mijn site. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf september 2020 in behandeling genomen. Excuus voor het ongemak en ik wens u het allerbeste!

Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier hieronder.

Als ik aan het werk ben staat mijn antwoordapparaat aan. U kunt me het best bereiken door een mail te sturen of het onderstaand contactformulier in te vullen. Ik mail of bel u dan zo snel mogelijk terug. Gezien de drukte zal dit meestal binnen een week zijn. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag. 

Ik zou het liefst graag iedereen zo snel mogelijk helpen maar door het aantal aanmeldingen is de wachttijd op het moment ongeveer 6 weken. 

Als u een verwijzing via de huisarts of kinderarts krijgt wordt dat digitaal via zorgdomein geregeld door de huisarts. U moet mij dan nog wel ZELF een mail sturen om aan te melden. Vermeld u hierbij duidelijk de geboortedatum, de hulpvraag, uw telefoonnummer en de verwijsreden. In sommige gevallen kan ik besluiten om de problematiek niet passend te vinden voor behandeling in mijn praktijk. 

De praktijk is gesloten in de schoolvakanties en op vrijdagen, zon- en feestdagen. 

Vanaf 2 juli 2020 is de praktijk gesloten vanwege de zomervakantie.

 


Voornaam
Achternaam
E-Mail adres *
Uw bericht


Pagina printen