REACTIES

* Wij en onze zoon hebben veel baat gehad bij de behandeling van Annemarie. Onze zoon is erg gevoelig voor hoe hij benaderd wordt en kan zich dan afsluiten. Bij Annemarie was hij opvallend snel op zijn gemak en openhartig.

De manier van communiceren en behandeling sloot heel goed aan bij de behoefte. Elk kind is anders met andere interesses en Annemarie speelde daar erg goed op in.
Onze zoon keek steeds erg uit naar de behandelingen. Hij heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen en kan beter uitleggen wat hem dwars zit. Wij als ouders hebben handvatten gekregen om op een vrij eenvoudige manier de zorgen van onze zoon te bespreken en samen oplossingen te zoeken, waardoor hij zich meer gehoord voelt, beter in zijn vel zit en zijn zelfvertrouwen groeit

* Onze zoon heeft het heel erg naar zijn zin gehad en had direct een goede klik met Annemarie. Hij heeft veel handvatten gekregen om problemen op te lossen of om aan te geven dat hij ergens mee zit. Ook als ouders hebben we een spiegel voorgehouden gekregen. (ouders van een zesjarige jongen).

* "Het vertrouwen winnen van een puber is een hele klus! Zeker als er dan ook nog eens allerlei gebeurtenissen zijn gebeurd. Annemarie heeft de vaardigheden, techniek, maar vooral haar eigen Ik om dit wel voor elkaar te krijgen bij mijn puber. En dus kan werken en behandelen. Grote dank namens een blije moeder. "

* "Het begeleiden was top, ik heb mezelf weer teruggevonden" ! (16 jarige jongen).

* Ik heb bij Annemarie geleerd hoe ik met spannende dingen om moet gaan. Dit heb ik gedaan door te tekenen, de piepjes erbij (EMDR) en het boek “Denken + doen = durven”. Ook hebben we heel veel gepraat. Ik vond het erg fijn om naar Annemarie toe te gaan, omdat ze me goed kon helpen. Meisje 8 jaar.

* Ik zou de praktijk van Annemarie echt aanbevelen. Heel persoonlijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Met gesprekken, opdrachten en tips ben ik weer de ouwe geworden. Er wordt ook heel veel aandacht geschonken aan het voorkomen. Het is heel persoonlijk en er wordt echt de tijd voor je genomen. Ook het gesprek met m’n ouders was heel fijn en prettig dat daar de mogelijkheid voor was. Vooral de kleine tips zijn heel ‘waardevol’ en hebben me echt geholpen! (Jongen, 17 jaar)

* Wij kwamen bij Annemarie Limpers doordat onze dochter een erg laag zelfbeeld had. Ze dacht dat ze veel minder was dan ieder ander. Door de hulp van Annemarie is dit nu een stuk beter. Wij werden er als gezin geheel bij betrokken en dit was erg prettig. Annemarie bij deze nogmaals erg bedankt voor je hulp.

* Voor J. was het elke keer een feestje om naar Annemarie toe te gaan. Hij voelde zich door haar erg begrepen en serieus genomen. Annemarie heeft een prettige manier van omgaan met kinderen, ze voelen zich meteen thuis bij haar. Annemarie denkt mee, is in staat kinderen in hun kracht te zetten en is oprecht betrokken. 


Pagina printen