Drs. Annemarie Limpers
Praktijkruimte te Rijssen: Eshuisstraat 16, 7462 RA Rijssen

Praktijkruimte te Markelo:  Gezondheidscentrum 't Stroaten, Beaufortplein 3, 7475 AG Markelo  www.gezondheidscentrummarkelo.nl                                                                                                                                                                

m. 06–44446913
e. 
annemarielimpers@hetnet.nl
i.   www.annemarielimpers.nl

De praktijk is gesloten in de schoolvakanties en op vrijdagen, zon- en feestdagen.

Update:  in verband met de richtlijnen van het RIVM werk ik op een andere manier dan gebruikelijk. Updates over de stand van zaken plaats ik op mijn site. 

ALGEMENE INFORMATIE 

Als ik aan het werk ben staat mijn antwoordapparaat aan. U kunt onderstaand formulier invullen. Ik reageer binnen enkele werkdagen terug. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag. 

De wachttijd is op dit moment ongeveer 5-6 weken. 

Als u een verwijzing krijgt via de huisarts wordt dat digitaal via zorgdomein geregeld door de huisarts. U moet mij dan nog wel ZELF een mail sturen om te melden. Vermeld u duidelijk de geboortedatum, de hulpvraag, uw telefoonnummer en de verwijsreden. In sommige gevallen kan ik besluiten om de problematiek niet passend te vinden voor behandeling in mijn praktijk. 

Belangrijk: ik mail u na ontvangst van uw aanmelding de werkwijze en enkele vragenlijsten. Wilt u uw spam ook goed in de gaten houden want het komt af en toe voor dat mails in de spam belanden.

 

 


Voornaam
 
Achternaam
 
E-Mail adres
 
Uw bericht
 

(C) 2008 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken